Verdo sænker varmepriserne i Herning

Foto: Verdo Holding A/S.
dato

Fjernvarmebrugerne i Herning kan nu igen glæde sig over billigere fjernvarme. Det er bl.a. lavere omkostninger til naturgas, der får Verdo til at skrue ned for prisen.

Den nye prisnedsættelse, der er trådt i kraft pr. 1. april, betyder, at prisen for en MWh falder fra 477,5 kr. til 411,8 kr. inkl. moms. Dermed falder varmeprisen for et såkaldt ’standardhus’, der er Energistyrelsens definition på et hus med et årsforbrug på 18.100 kWh (inkl. abonnement, bidrag og moms), fra 13.316 til kr. 12.128 kr. om året. Altså en prisnedsættelse på 1.188 kr. om året.

Det er tredje gang i træk, at Verdo sætter prisen ned og markerer sig som et af landets billigste fjernvarmeselskaber. Derfor er der også tilfredshed at spore hos fjernvarmechef Karsten Randrup:

”Vi har en ambition om at sikre forbrugerne attraktive og stabile priser. I det lys er det tilfredsstillende, at vi endnu engang er i stand til at sænke prisen,” siger fjernvarmechef Karsten Randrup.

Det er bl.a. mindre egenproduktion, lavere naturgaspriser og øget varmesalg i årets første måneder, der gør prisnedsættelsen mulig. Den nye varmepris gælder for resten af 2024.

Verdo forsyner samlet mere end 76.000 husstande med varme, heraf omkring 38.000 i Herning.

Kilde: Verdo Holding A/S
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.