Søg nu: Sales Manager hos Denasia inden for modebranchen

Profilbillede
dato

Er du en proaktiv Sales Manager med et indgående kendskab til modebranchen og eget kundenetværk? Brænder du for mode og godt købmandskab? Så er det måske dig, vi leder efter!

Denasia er en solid dansk modevirksomhed med særlig ekspertise inden for skindbeklædning, strik, overtøj og accessoires, produkterne produceres primært i Østen. De har et særdeles godt ry blandt kunder og leverandører, hvilket har skabt mange trofaste samarbejdspartnere.

Vi søger en Sales Manager til at skalere forretningen omkring key accounts og private label kunder, med primær fokus på eksportmarkedet. Som Sales Manager ved Denasia bliver du en del af et engageret team, hvor salg og mode er omdrejningspunktet, du får erfarne og imødekommende kollegaer med høj anciennitet og kyndighed i det, de beskæftiger sig med.

Du vil blive tilknyttet virksomhedens kontor i Aulum, hvor man har et tæt internt samarbejde. Du behøver ikke nødvendigvis at bo i nærheden af Aulum, men du har lyst til og mulighed for at have din gang på kontoret ugentligt.

Om jobbet
Dit ansvarsområde bliver primært at finde og etablere nye kunder, samt videreudvikle salget hos nye og eksisterende kunde kontakter i Skandinavien og Europa, men virksomheden er også positive overfor muligheder udenfor dette område. Stillingen kan i høj grad formes i overensstemmelse med din egen erfaring.

Dine opgaver omfatter:

  • Opsøgende salg til nye kunder
  • Videreudvikling af eksisterende kundekontakter
  • Komme med input fra markedet til de kreative designere
  • Igangsættelse af nye styles i samarbejde med eksisterende kunder
  • Prisudregning samt styring af produktions flow i samarbejde med producenterne og indkøbsafdelingen
  • Nytænke salgsstrategier i samarbejde med det øvrige team

Som ny medarbejder vil du gennemgå en grundig oplæring, hvor du vil lære virksomhedens produkter, markedet og mulighederne at kende. Arbejdet med læder og skind kræver en unik forståelse, og virksomheden vil derfor klæde dig godt på til udfordringen.

Rejsedage i stillingen vil variere, men vil typisk være i niveauet 30-60 dage årligt (i begyndelsen må der dog påtænkes en del mere). Det er derfor vigtigt, at du har den nødvendige ro på hjemmefronten, som gør dig fleksibel med hensyn til arbejdstider og rejseaktivitet.

Om dig
Vi søger en kandidat med erfaring inden for modebranchen, ideelt med et eksisterende netværk og kontakter i udlandet. Du har kendskab til key account salg/private label salg.

Som person er du konkurrenceminded og resultatorienteret – du går efter at være dine kunders foretrukne leverandør. Du forstår vigtigheden af at være effektiv og fleksibel i en branche, som er i konstant forandring. Du er skarp til prisforhandling og vægter samtidig at have en god dialog med kunderne. Du formår at arbejde selvstændigt og struktureret og kommer altid i mål til deadline.

Denasia tilbyder
Du tilbydes en spændende fuldtidsstilling med rig mulighed for at forme Denasia’s fortsatte vækst og udvikling – og ikke mindst være med til at gøre en forskel sammen med de øvrige medarbejdere. Lønpakken vil blive skræddersyet baseret på din erfaring og kvalifikationer, med både fast løn og resultatløn.

Herudover kan du se frem til en rolle, hvor du vil tilbringe meget tid på landevejen og nyde en stor grad af frihed, inklusive muligheden for hjemmearbejde.

Denasia er en dansk familieejet virksomhed med en stolt historie, der strækker sig tilbage til 1965. Virksomheden har dedikeret sig til at skabe højkvalitetsprodukter med et tidløst design, der både er funktionelle og holdbare, og har opbygget en særlig ekspertise inden for skindbeklædning og tekstiler. Virksomhedens sortiment inkluderer også accessories, og produkterne tilbydes i alle størrelser, inklusive plus size.

Du kan læse meget mere om Denasia her.

Hvis du mener, at du opfylder ovenstående krav og er klar til at tage udfordringen op, så tøv endelig ikke med at ansøge om stillingen som Denasia´s nye Sales Manager.

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO, som varetager rekruttering af denne stilling for Denaisa, via knappen "Søg stillingen" herunder.

Ansøgningerne behandles og der indkaldes til samtaler løbende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

PRO&CO A/S, Lassonsvej, 7430 Ikast

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6050364

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet