Pædagogiske kollegaer søges til ambitiøs børnehave i Eventyrhaven

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Børnehavegrupperne i Eventyrhaven søger to kollegaer i Aulum. Vores kommende kolleger må rigtig gerne have erfaring indenfor dagtilbud eller anden erfaring med mennesker.

Vi søger kollegaer, som ligesom os, mener at arbejdet i dagtilbud er det vigtigste og mest meningsfyldte arbejde, man kan have.

I Eventyrhaven er vi fagligt ambitiøse, nysgerrige, undersøgende, meget forskellige, uhøjtidelige og sjove (mener vi selv) – en medarbejdergruppe, som sammen kan rigtig meget og som vil rigtig meget for vores dejlige børn og familier.

Vi er den første ICDP certificeret daginstitution i Danmark, hvilket betyder at relationer, sammen med refleksion og ressourcesyn er det vi står på og forventer, at du som ny kollega er helt med på.

Vi vægter faglighed højt og forventer, at du vil lære, når du er ansat i Eventyrhaven. Vi drømmer om en ny kollega, der er vild med pædagogisk arbejde, er god til mennesker og er en aktiv bidrager til det faglige fællesskab.

Evt. supplerende oplysninger
se Eventyrhavens hjemmeside

For yderligere oplysninger kan du kontakte Institutionsleder Frank Krogh på mobil 22 37 84 13.

Vi forventer at modtage ansøgninger, hvor ansøger har forholdt sig aktivt til vores stillingsopslag og vi kan læse i din ansøgning, at du søger stillingen hos os.

Frist
Ansøgning vedlagt eksamenspapirer, dokumentation og udtalelser sendes elektronisk via dette opslag.

Ansøgningsfrist er onsdag den26. juni 2024 kl. 12.00.
Samtaler forventes afholdt i uge 27.

I Herning Kommune med 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Eventyrhaven, Grønsværen, 7490 Aulum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068429

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet