Pædagog til barselsvikariat i Eventyrhavens ene vuggestuegruppe

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

I Eventyrhavens ene vuggestuegruppe søger vi en kollega i et barselsvikariat. Vi søger en kollega, som ligesom os, mener at arbejdet i dagtilbud er det vigtigste og mest meningsfyldte arbejde, man kan have.

I Eventyrhaven er vi fagligt ambitiøse, nysgerrige, undersøgende, meget forskellige, uhøjtidelige og sjove (mener vi selv) – en medarbejdergruppe, som sammen kan rigtig meget og som vil rigtig meget for vores dejlige børn og familier.

Vi er den første ICDP certificeret daginstitution i Danmark, hvilket betyder at relationer, sammen med refleksion og ressourcesyn er det vi står på og forventer, at du som ny kollega er helt med på.

Vi vægter faglighed højt og alle pædagoger har forberedelsestid, som er tilpasset møder og antal af kontaktbørn. Vi arbejder med skabeloner og faste samtaler med alle forældre og forsøger hele tiden at finde en balance mellem skabeloner/rammer og plads til pædagogisk god dømmekraft.

Vi drømmer om en ny kollega, der er vild med pædagogisk arbejde, er god til forældresamarbejde og er en aktiv bidrager til det faglige fællesskab.

Evt. supplerende oplysninger - se hjemmesiden
For yderligere oplysninger kan du kontakte Institutionsleder Frank Krogh på mobil 22 37 84 13.

Vi forventer at modtage ansøgninger, hvor ansøger har forholdt sig aktivt til vores stillingsopslag og vi kan læse i din ansøgning, at du søger stillingen hos os.

Ansøgning vedlagt eksamenspapirer, dokumentation og udtalelser sendes elektronisk via dette opslag.

Ansøgningsfrist
Onsdag d. 26. juni 2024 kl. 12.00 og samtaler forventes afholdt i uge 27.

I Herning Kommune med 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Eventyrhaven, Grønsværen, 7490 Aulum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068368

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet