Kom med til DIF DM-ugens åbningsevent

Foto: Herning Kommune.
dato

Fredag den 21. juni kl. 17.45 markerer starten på en spektakulær sportsbegivenhed, når DIF DM-ugen officielt åbnes på Torvet i Herning. TV-vært Heidi Frederikke Sigdal vil lede ceremonien som konferencier.

Åbningen byder på taler fra Hernings borgmester Dorte Vest og DIF-formand Hans Natorp, der vil byde velkommen til atleter fra diverse sportsgrene, som skal konkurrere om danmarksmesterskaber i løbet af weekenden.

Atleterne vil blive ledsaget af en gruppe frivillige, der repræsenterer de over 300 personer, som gør arrangementet muligt. Efter den officielle åbning vil det lokale band Drengestreger optræde med en hyldest til både atleter og frivillige.

For dem, der ikke kan være til stede, tilbyder DR omfattende dækning med over 23 timers live-tv og 14 timers radio fra Herning. Dækningen inkluderer en bred vifte af sportsgrene som cykling, kajak, boksning, bueskydning, funktionel fitness, tumbling, bordtennis, dart, scoot, styrkeløft, skydning, vægtløftning, beachvolley og atletik. Søndag den 23. juni sendes DM i linjeløb desuden på TV2 Sport.

For mere information om sportsprogrammet og byfesten, kan man besøge Herning Kulturs hjemmeside. Byen vil være afspærret under arrangementet for at sikre en gnidningsfri afvikling af begivenhederne.


https://www.herning.dk/nyheder/2024/kom-med-til-dif-dm-ugens-aabningsevent/
Kilde: Herning Kommune