Bliv det administrative omdrejningspunkt som bogholder hos Aulum Fjernvarme

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Aulum Fjernvarme søger

Bogholder/administrativmedarbejder

Aulum Fjernvarme søger en dygtig bogholder, der bliver virksomhedens administrative og regnskabsmæssige omdrejningspunkt. Motiveres du af kundekontakt, forskelligartede opgaver inden for økonomi og regnskab i en travl hverdag med mange varierende arbejdsopgaver, så er du måske den vi søger.

Vi tilbyder en spændende, alsidig og selvstændig stilling, hvor du kommer til at beskæftige dig med alt fra bogføring og løn til indberetninger og budgetopfølgning. Arbejdet består i: kundekontakt, bogføring i flere selskaber, debitor administration, kreditorstyring, fakturering, lønninger, indberetninger til offentlige myndigheder, udarbejdelse af perioderegnskaber, klargøring af bogholderi til årsregnskab, udarbejde budgetter med vand og varme tariffer, ad hoc-opgaver mv.

Som person er du reel, velovervejet og sætter pris på ordentlighed. Du er selvstændig og proaktiv, og har både sans for detaljen og samtidigt bevarer du overblikket. Du er klar til at yde en ekstra indsats i spidbelastningsperioder. I det hele taget har du en positiv tilgang til tingene, et godt humør og er imødekommende overfor nye opgaver og kollegaer.

Du kan din kredit/debet og vi forventer at du har erfaring som bogholder. Vi anvender Forsyning FOF fra Softværket til finans- og forbrugerafregning. Vi ønsker at optimere udnyttelsen af de funktioner som vores It-systemer indeholder, hvorfor du er er i besiddelse af generel flair og interesse for IT.

Du bliver en del af et engageret team, med gode kollegaer, hvor der skabes plads til det kollegiale fællesskab og trivsel. Der er stor fleksibilitet og frihed under ansvar.

Stillingen er en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring. Tiltrædelse efter aftale.

Lyder ovenstående som noget for dig, vil vi se frem til at modtage din ansøgning og CV til esben@aulumfjernvarme.dk senest d. 21/10-2024.

Du er velkommen til at kontakte Esben Nagskov på 24754042 hvis du har spørgsmål til jobbet.Din ansøgning bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Aulum Fjernvarme a.m.b.a. er et forbrugerejet fjernvarmeselskab der har ca. 1400 forbrugere. Aulum Fjernvarme har et tæt samarbejde med Aulum Vandværk, der har ca. 1900 forbrugere. Se mere på aulumfjernvarme.dk.

Aulum Fjernvarme a.m.b.a.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/ via https://www.jobmidt.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=976ecf93)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Herning Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aulum Fjernvarme A.m.b.a., Rugbjergvej, 7490 Aulum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-10-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6125394

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet